BM - OKF

 

ORFK

 

NAV

 

 

MOL

 

HVESZ

 

Volánpack

 

BTE / HVESZ Veszélyes áru szakmai bemutató a Rail Cargo Terminál - BILK Zrt-nél

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának biztonsági szakirányos hallgatói, az évek óta fennálló szoros együttműködés keretében a Biztonsági Tanácsadók Nemzetközi Szakmai Egyesületének (BTE) támogatásával és a Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda (HVESZ) közreműködésével a Rail Cargo Terminál Zrt. területén első kézből kaptak tájékoztatást a veszélyes áruk közúti szállításának szabályairól és a szabályoknak megfelelő, biztonságos szállítás és rakodás gyakorlati megvalósításáról.
A téma a biztonsági szakirány oktatási programja szerint a Közlekedésbiztonsági ismeretek tantárgyhoz kapcsolódóan került feldolgozásra.

    


Mint ahogy azt Dr. Major Róbert az Egyetem Közbiztonsági Tanszékének vezetője hangsúlyozta, a megfelelő szakmai felkészültség alapja az elméleti képzés mellett a gyakorlati fogások testközelből való megismerése, mely elképzelhetetlen az együttműködő partnerek közreműködése nélkül.
Egyesületünk a BTE és a Rendészettudományi Kar együttműködése a jövőben is folytatódik, a következő szemeszterben újabb tanulócsoportot várunk.
Üdvözlettel:
Elnökség
2014.04.01.