BM - OKF

 

ORFK

 

NAV

 

 

MOL

 

HVESZ

 

Volánpack

 

     Egyesületünk - Alapszabályzatunk

Egyesületünket 2006.08.31-én a Fővárosi Bíróság a 12.118 sorszám alatt vette nyilvántartásba mint közhasznú szervezetet. Fő tevékenységünket a veszélyes áru szállítás magas fokú biztonságának érdekében fejtjük ki.

Tevékenységünkkel, ismeretterjesztő, tájékoztató rendezvényeinkkel támogatni kívánjuk a biztonság érdekében tevékenykedő szakemberek:

  • biztonsági tanácsadók;
  • veszélyes áru ügyintézők;
  • veszélyes áru ellenőrök;
  • ADR oktatók munkáját.

Szakértelmünkkel, gyakorlati tapasztalatainkkal, széleskörű szaktudásunkkal segíteni kívánjuk a jogszabályalkotás, a döntéshozás és ellenőrzés területén tevékenykedőket, a közrend-közbiztonság védelmét.

Egyesületünk országos szervezet. Munkájában részt vesz a veszélyes áru szállítás szinte az összes ismert, veszélyes áru szakembere. Szervezetünkben Magyarország egész területéről, a termeléstől a szállításig, a kis betéti társaságtól a multinacionális nagyvállalatig képviselve van a szakma minden területe.Tagságunk soraiban tudhatunk Németországból, Romániából és Szlovákiából is veszélyes áru szakembereket.

Egyesületünk a környezetevédelem, közlekedésbiztonság védelme, katasztrófa elhárítás és a kutatás területén végez közhasznú tevékenységet. 

Csatlakozzon hozzánk! 

Letölthető alapszabályzat itt!

   

      Céljaink

  BTE:   Tájékoztatja a tagságát az aktuális törvényi változásokról!

  BTE:   Támogatja a tapasztalatcserét a veszélyes áru szállítás területén!

  BTE:   Tanáccsal látja el az érintetteket!

  BTE:   Szakmai napokat szervez a biztonságos áruszállítás érdekében!

  BTE:   Segít mindenkit a nehéz kérdésekkel kapcsolatos szakmai döntésekben!

  BTE:   Támogat mindenkit a különböző szakterületek szakértőinek megtalásában!