BM - OKF

 

ORFK

 

NAV

 

 

MOL

 

HVESZ

 

Volánpack

 

10. Jubileumi Szakmai nap

Méltó emléket állít a 10. jubileumi szakmai nap egyesületünk - emberi mértékkel nézve - rövid, de annál tartalmasabb életének. A két napos rendezvényen nagyon sok hazai és külföldi szaktekintély vett részt,  érdekes új információkkal gazdagodtunk.
A szervezők rendkívül körültekintően készítették elő a konferenciát, az egymásra épülő előadásokkal betekintést nyertünk európai szintű hatóságok munkájába is, de a hazai pályán tevékenykedők ugyancsak kiemelkedő színvonalú munkáról számoltak be.

  

A két nap tele volt meglepetésekkel, így a Katasztrófavédelmi Mobillabor tehnikáit valamint az MTA Sugárvédelmi járművét csodálhattuk meg közvetlen közelről. Szerepeltek a programban olyan üdítő betétek, mint a péceli családi rézfúvós quartet, valamint a vendégek részére rendezett hajókirándulás.

  


A rendezvény koronájaként Dr. Sárosi György előadásában tekinthettünk vissza a múltba, az 1800-as évektől egészen napjainkig az ADR történetében, valamint hazai úttörőinek megismerésében. Reméljük, ezt a kiváló gyűjteményt egyszer könyv formájában is olvashatjuk. 
Köszönet a szervezőknek és valamennyi résztvevőnek. Még sok ilyen kíváló szakmai napot kívánunk az egyesület életében.


2016.09.24.