BM - OKF

 

ORFK

 

NAV

 

 

MOL

 

HVESZ

 

Volánpack

 

drivingcamp HUNGARY - Meghívó szakmai bemutatóra - Program terv 2014.11.25.

A múlt héten egy szakmai konzultáció keretében meglátogattuk a drivingcamp HUNGARY-t Zsámbékon. A cég közép-európában egyedülálló szakmai felkészültséggel és páratlan adottságokkal rendelkezik vezetéstechnikai tréningek gyakorlati oktatására, járművezetők részére. Az itt szerzett tudás garantált, színvonalas szakmai tapasztalatokhoz segíti a résztvevőket. A gyakorlatok segítik pl. tartányos járművel közlekedő gépkocsivezetőket, de a közeljövőben rakományrögzítési tréningeket is terveznek. Így a járművezetők a gyakorlatban sajátíthatják majd el pl. a helyes rakományrögzítést és biztonságos körülmények között azt is megtapasztalhatják, ha nem a helyes megoldásokat alkalmazták. Az egyeztetés zárásaként meghívást kaptunk november 25-én kedden egy a résztvevők részére is gyakorlati elemeket is tartalmazó BEMUTATÓ-ra!

A szállítás biztonságán keresztül ez a rendezvény minden tanácsadót érint, ennek ellenére azt kérjük, hogy csak azok a tanácsadó kollégák jelentkezzenek, akik olyan cégeknél tevékenykednek, ahol nagyobb létszámban vannak jelen tartányos vagy küldeménydarabos szállításokat végző gépjárművezetők. Jelentkezés az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen történik. 

A részletes program: 2014. november 25. kedd

VIP Bemutatkozó - BTE - Programterv:

  • 13.30 – 14.00 Érkezés, drivingcamp Hungary
  • 14.00 – 14.15 Köszöntő, rövid bemutatkozás – Fogadóépület aula
  • 14.15 – 15.00 Buszos pályabemutatás a résztvevőknek
  • 15.00 – 15.30 Kerekasztal beszélgetés – bistro Moto
  • 15.30 – 15.50 Rövid bevezető, Biztonsági szabályok ismertetése a
                         vezetéstechnikai tréninghez – bistro Moto
  • 15.50 – 16.00 Autók felsorakozása, csoportbontás
  • 16.00 – 17.50 Vezetéstechnikai tréning 4 * 20 percben 4 modulon:
                         Rántópados-, Multifunkciós, Lejtős pipa- és Körpálya modulokon
  • 17.50 – 18.00 Oklevelek kiosztása, Tréning zárása – bistro Moto

A vezetéstechnikai tréningen a résztvevő vendégek saját gépjárművel vehetnek részt, az autók maximális száma 32 db lehet. Ennek alapján a résztvevők maximális létszáma 64 fő, amennyiben egy autóban ketten ülnek, és cserélgetik a kormányt a vezetéstechnikai feladatoknál, úgynevezett Double Drive tréningen vesznek részt.

Bemutatkozó anyag,  Előzetes tájékoztató.

Üdvözlettel:

Elnökség

2014.11.10.